De Activiteitencommissie bestaat uit Carla Verploegen, Erna de Bruijn, Hennie Fleuren,  Hans de Groot, Boyd Gerrits, Arno van de Broek, Petra van de Broek en voorzitter Arnold Kling. De activiteiten die door hen worden verzorgd, zijn bij de meeste leden van SC Woezik goed bekend. Denk hierbij aan de jaarlijkse Oliebollenactie, de Grote Clubactie, de Zwemavond voor de jeugd, Sinterklaas, Carnaval, de Clubdag, het Familietoernooi en natuurlijk de Vrijwilligersavond.

De Activiteitencommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van alle activiteiten bij SC Woezik, met als doel om deze zo goed mogelijk te laten verlopen.

Naast de bekende activiteiten is de Activiteitencommissie nauw betrokken alle andere activiteiten, o.a. bij de wedstrijden van Woezik 1, de disco op zondag en de bijkomende festiviteiten bij een eventueel kampioenschap. Een overzicht van de datums van de belangrijkste activiteiten staan op de website.

Het uitdelen en onderhouden van de trainingspakken van de jeugd valt ook binnen het taakgebied van deze commissie.Ruilen en herstellen altijd de eerste maandag van de maand vanaf 18.30 uur tot 19.15 uur. Daarnaast regelt voorzitter Arnold Kling welke sportkleding er bij SC Woezik gedragen mag worden. Kledingmerk Jako is de kledingsponsor; alle tenues, trainingspakken en overige teamkleding zijn alleen te bestellen bij Snelders Intersport en in overleg met Arnold Kling.