Voor alle prestatief voetballende teams binnen SC Woezik, bij zowel de heren als de dames is de Technische Commissie verantwoordelijk. Men probeert om de faciliteiten voor deze teams op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen, zodat de sportieve prestaties optimaal kunnen worden.

Als opvolging van het eerdere beleidsplan “The Only Way is Up” is op de nieuwjaarsreceptie in januari 2017 het visiedocument de Blauwe Piramide gepresenteerd en later dat jaar door het bestuur van SC Woezik geadopteerd.

Sc Woezik is een prettige voetbalvereniging in Wijchen waar recreatie en prestatie even belangrijk worden gevonden. Ambitiesportiviteit, betrokkenheid en respect vormen de basis.

De Blauwe Piramide vormt de uitwerking van het prestatieve deel van de jeugdopleiding van sc Woezik. De inhoud is samengesteld uit eerdere conceptplannen en intensief intern en extern overleg tussen en door technisch commissie leden van sc Woezik.

Doelstelling

SC Woezik biedt jeugdspelers een platform waar jeugdspelers met veel plezier en passie  een positieve prestatie kunnen neerzetten met als doel zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Een jeugdspeler van SC Woezik voelt zich trots om in het blauwe shirt van ‘de’ Woezik te mogen spelen.

NAAM FUNCTIE
Ton Jelisen Voorzitter
Peter Rutten en Frank Theunissen Coördinator Senioren
Rutger Schuijffel en Rob Kobussen Coördinator Jeugd (jongens)
Rutger Schuijffel en Marchi van de Burgt Coördinator Jeugd (meisjes)