De toernooicommissie bestaat uit meerdere personen, die verschillende taken uitvoeren namelijk:

  • Thuistoernooien
  • Uittoernooien
  • Pupillenzaalvoetbal
  • Kersttoernooi
  • Schoolvoetbal
  • Paul van Beelen Pinkstertoernooi voor voetbal+

Thuistoernooien:

Traditioneel worden er na het seizoen verschillende zaterdagen toernooien georganiseerd voor de JO6 t/m JO13. Zo rond oktober/november worden de uitnodigingen de deur uitgedaan naar vele collega verenigingen. De aanmeldingen worden verwerkt en de toernooischema’s worden in elkaar gedraaid. Op de dagen zelf wordt er met vele vrijwilligers gewerkt aan fantastische en sportieve dagen. Contact kan via thuistoernooiscwoezik@gmail.com

Uittoernooien:

Ieder jaar worden er uitnodigingen van collega verenigingen in een schema gezet, zodat de trainers en leiders in een oogopslag kunnen zien waar en wanneer er toernooien plaatsvinden. De Trainers en leiders kunnen via uittoernooienscwoezik@gmail.com hun keuze doorgeven. Deze wordt dan door de commissie doorgezet naar de desbetreffende vereniging. Natuurlijk staan we ook open als jullie initiatief nemen om naar een andere vereniging te willen gaan, maar geef dit dan even aan ons. Daarnaast wordt er gecoördineerd en gecontroleerd dat inschrijvingen goed verlopen, en dat de toernooi-informatie op tijd beschikbaar is.

Pupillenzaalvoetbal:
In januari wordt er door de KNVB, voor de leeftijdsklasse JO13 en jonger, zaalvoetbal georganiseerd.
Elk team speelt dan op twee zaterdagen enkele wedstrijden en als men eerste in de poule wordt nog een finale zaterdag. De teams worden benaderd om zich hiervoor in te schrijven.

Kersttoernooi:

In de kerstvakantie is er het zogenaamde Olympic Kersttoernooi. Hieraan kunnen alle leeftijdsklassen bij de jeugd deelnemen. De teams worden benaderd om zich hiervoor in te schrijven.

Schoolvoetbal:

Voor de Stichting Schoolvoetbal Gelderland Zuid wordt jaarlijks bij Woezik het schoolvoetbal van de Regio Wijchen georganiseerd. Scholen krijgen hiervoor een uitnodiging. Dit is voor jongens en meisjes van de groepen 7 en 8.

PVB Pinkstertoernooi:

Dit wordt ieder jaar op 2de pinksterdag gespeeld. Onder leiding van Mendy organiseren wij samen met de leiding van Voetbal+ en vele vrijwilligers dit fantastische toernooi voor Voetbal+ teams uit de regio.

Om onze commissie te versterken zoeken we nog collega’s!

Ons team bestaat uit:

Roelanda GroeneveldMendy van der Zwart
Henk VerstappenHan van Wijk
Natasja Groot