Ladies Day 14 januari 2018 SC Woezik

Onder een frisse maar stralende winterzon werd afgelopen zondag 14 januari de Ladies Day 2018 gehouden.
Op de sportvelden van SC Woezik voetbalden alle meiden- en vrouwenteams van VDZ uit Arnhem en SC Woezik wedstrijden tegen elkaar.
Teams uit Gendt (De Bataven) en OJC Rosmalen waren tevens van de partij waardoor alle teams geschikte tegenstanders hadden om een spannende wedstrijd te spelen.

Voor veel jonge meiden was de aanwezigheid van Kirsten van de Ven, manager vrouwenvoetbal bij de KNVB, zeker ook een hoogtepunt van deze dag.
Tijdens het penaltypunten schieten en balletje hooghouden werd ze door de meiden bedolven onder vele vragen en gingen veel meiden graag met haar op de foto.

Foto: Kirsten van de Ven en SC Woezik JO11-4M

De winnaars van het penaltypunten schieten en balletje hooghouden waren aan het begin van de middag bekend.
Omdat 2 speelsters met 50 punten gelijk geëindigd waren moest een penalty shoot-out uiteindelijk de beslissing brengen.
Een van de jongste deelnemers van de Ladies Day, de talentvolle Britt Janssen, wist nogmaals 50 punten te scoren waardoor ze de penaltybeker won, net voor Elize Celissen.

Foto: Britt “fifty points” Janssen

Foto: 1e prijs voor penalty punten schieten

Britt Janssen, beker uitgereikt door Marchie van der Burgt

De “Keepie-Up” bokaal werd gewonnen door Marit Blom van Woezik JO14-2M die maar liefst 142 keer de bal, volledig onder controle, gedurende een minuut hoog kon houden.

 

Foto: 1e prijs Keepie Up voor Marit Blom,

beker uitgereikt door Marchie van der Burgt

Rond half 5 werd in de kantine de trekking van de loterij gehouden. Een aantal voetbalSTERs van de JO11-4M verkochten gedurende de dag een groot aantal loten, waarmee een 20-tal leuke prijzen te winnen waren. De prijzen waren gesponsord door Gezondheidswinkel De Kroon, Intersport Snelders, Beko en
SC Woezik. De winnende lotnummers staan vermeld op de site van SC Woezik.

Na de wedstrijd zorgde het barpersoneel, dank jullie wel, voor een heerlijke beker warme chocolademelk met slagroom en/of erwtensoep voor de voetbalsters en teamleiding, om zo even op te warmen.

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren werd de balans van deze geslaagde dag opgemaakt: VDZ en SC Woezik wonnen evenveel wedstrijden, het onderlinge verschil van 2 doelpunten was daardoor beslissend voor de eindoverwinning van VDZ. Dit gaf ook aan dat beide clubs, die zeer actief zijn in het meiden/vrouwen voetbal, goed aan elkaar gewaagd zijn. VDZ, gefeliciteerd!!

We bedanken alle betrokkenen voor hun bijdrage aan deze geslaagde Ladies Day en op deze manier de uitstekende promotie van het meiden- en vrouwenvoetbal!