Ladies Day

Banner

Op zondag 10 januari a.s. organiseren VDZ uit Arnhem en SC Woezik uit Wijchen voor de vierde keer op rij Ladies’ Day. Zo’n 300 speelsters van beide clubsstrijden strijden dan op sportcomplex ’t Cranevelt te Arnhem om de fel begeerde ‘snert’-cup.

Drie jaar geleden sloegen VDZ en SC Woezik de handen ineen en organiseerden een onderlinge uitwisseling tussen de verschillende pupillen-, junioren- en seniorenteams. Hiermee werd de meiden een extra activiteit aangeboden in de winterstop. Het gaat goed met het meisjes- en vrouwenvoetbal bij VDZ en sc Woezik. Beide clubs timmeren flink aan de weg. Met deze samenwerking willen de clubs het meisjes- en vrouwenvoetbal binnen de regio verder vergroten.

Het programma van Ladies’ Day begint ’s ochtends om 10.00 uur met de pupillen en eindigt ’s middag rond 16.00 uur met de wedstrijden van de vrouwenteams. Uiteraard hopen we dat de weergoden meewerken en als het erg koud wordt, dan kunnen de meiden en supporters zich verwarmen aan een lekkere kom warme ‘snert’. Hoe dan ook, Ladies’ Day belooft opnieuw op sportief gebied een topdag te worden met allemaal winnaars.

Ladies Day 2016 versie 4-1