Nieuw vertrouwenspersoon

Zoals bekend hebben we binnen onze vereniging al meerdere jaren zowel een vrouwelijke – als een mannelijke vertrouwenspersoon. Enige tijd geleden heeft Marieke Wessels aangegeven te stoppen als vertrouwenspersoon. We zijn er als bestuur gelukkig snel in geslaagd in de persoon van Lotte Bouwmans een opvolgster voor haar te vinden en zij is inmiddels door het bestuur benoemd. Hieronder stelt zij zichzelf nader voor.
Fred Vijge blijft daarnaast ook nog gewoon als mannelijk vertrouwenspersoon voor onze vereniging actief. En daar zijn wij uiteraard ook zeer content mee.

Beide vertrouwenspersonen kunt u bereiken via vertrouwenspersoon@scwoezik.nl

 

Lotte Boumans

Graag wil ik mezelf kort voorstellen. Ik ben Lotte Boumans 34 jaar oud, samenwonend in de Woezik en moeder van Djo, een dochter van bijna 2.

In het verleden heb ik gewerkt met gedetineerden op de afdeling binnen een penitentiaire inrichting en ben ik persoonlijk begeleider geweest in de crisisopvang waarin ik mensen met een verslaving en/of psychiatrische stoornis begeleidde.
Sinds 8 jaar ben ik werkzaam als docent en mentor binnen het voorgezet onderwijs. Ik geef de lessen Verzorging en Zorg en Welzijn aan leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar oud.

Op het moment ben ik aan het afstuderen aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen waar ik de Master Pedagogiek volg. Ik heb me hierbij de afgelopen jaren vooral gericht op de jeugdzorg, het Passend Onderwijs en de zorgstructuur binnen het voorgezet onderwijs.

Zelf ben ik op jonge leeftijd bij de E’tjes begonnen met voetballen. Toentertijd als enige meisje binnen de voetbalclub (SCV) te Velp. Daarna overgestapt naar de meisjes van GVV te Grave en toen ik oud genoeg was weer terug naar de dames van SCV.

Als vertrouwenspersoon bij de voetbalclub Woezik ben ik toegankelijk voor eenieder binnen de organisatie waarbij ik leden en ander betrokkenen begeleid en ondersteun met betrekking tot ongewenst gedrag. Daarbij zal ik aangedragen problemen en ongewenstheden op een integere en deskundige wijze oplossen.