Nieuwe beleidsplan SC WOEZIK: een thuis voor iedereen

Beste leden,

Bij een club met de grootte van Sportclub Woezik is een goed beleid van essentieel belang om alles in goede banen te leiden. Van het verkopen van clubloten tot en met het opleiding van jeugdspelers voor onze selecties. Het vorige beleidsplan “The only way is up” is naar tevredenheid ingevuld, met als bekroning het kampioenschap van het eerste elftal afgelopen seizoen. Het was dus tijd voor een nieuw beleidsplan voor de komende 5 jaar.

De start voor dit nieuwe plan is gemaakt op 23 januari 2015. Het bestuur is samen met twee experts op het gebied van brainstormen aan de slag gegaan met de pijlers voor het nieuwe beleidsplan. Met deze pijlers is vervolgens de Woezik Ideeën Workout georganiseerd op 27 februari 2015. Tijdens deze avond hebben alle betrokkenen van Sportclub Woezik hun ideeën op papier kunnen zetten. Dit heeft enorm veel mooie en verrassende inzichten opgeleverd. Deze ideeën en inzichten zijn vervolgens concreet gemaakt om het beleid voor de komende vijf jaar mee te gaan maken. Het beleidsplan wordt gevormd op basis van de nieuwe missie en de vier kernthema’s die is onderstaande poster beschreven worden.

a4 beleidsplan websiteKlik hier om de poster te downloaden.

Met deze missie en vier kernthema’s als basis zal Sportclub Woezik zich de komende vijf jaar op alle vlakken verder gaan ontwikkelen. De invulling van de vier kernthema’s zal de komende maanden steeds meer vorm krijgen en meer concreet worden. We zullen jullie via de website op de hoogte houden van de voortgang hiervan.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Sportclub Woezik