Benoeming Hoofd jeugdopleiding

In het nieuwe seizoen komt u een nieuw gezicht tegen op het Sportpark. Na een zorgvuldige sollicitatieprocedure zijn wij verheugd dat wij Robin Sack als nieuwe hoofd jeugdopleiding hebben kunnen benoemen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij in Robin de juiste persoon hebben gevonden die de jeugdafdeling van SC Woezik verder kan ontwikkelen. Wij wensen Robin veel succes toe in zijn nieuwe functie en hopen dat hij zich snel thuis zal voelen.


Robin stelt zich voor

Beste allemaal,

Via deze weg wil ik mezelf graag even kort aan jullie voorstellen. Mijn naam is Robin Sack, woonachtig in Beuningen en komend seizoen hoofd jeugdopleiding bij SC Woezik. In mijn functie ga ik me vooral richten op de ontwikkeling van de jeugdtrainers, het selectieproces en het vormen van het (voetbaltechnische) beleid binnen de club. Hierin probeer ik mijn ervaring in zowel het amateur als het professionele voetbal te combineren.
Dit doe ik graag samen met alle mensen die hier op dit moment al druk mee bezig zijn en op basis van al het goede dat zij momenteel hebben opgezet. Hier ligt komend seizoen ook een grote uitdaging voor de technisch commissie leden middenen onderbouw met wie ik samen verantwoordelijk ben voor de jeugdafdeling. 

Mocht je meer over mij willen weten: Ik sta altijd open voor een praatje dus spreek me gerust aan!

Groet,
Robin Sack
ho@scwoezik.nl