PANNA! Sterrenteamdag bij SC Woezik!

In de herfstvakantie op dinsdag 26 oktober kunnen jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar deelnemen aan een PANNA! Sterrenteamdag bij SC Woezik. Deze voetbaldag wordt georganiseerd vanuit het jeugdvoetbalmagazine PANNA!.

Wil jij een te gekke voetbaldag beleven? Een nog betere voetballer worden?

Én kans maken op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams?

Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Sterrenteamdag bij SC Woezik!

Tijdens deze voetbaldag is iedereen welkom en staat plezier centraal.

Voetballen met heel veel extra’s

Naast een leuke, diverse voetbaldag krijg jij bij deelname een compleet voetbaltenue én een handige rugtas met daarin verschillende cadeaus. Daarnaast maken sommige deelnemers kans op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams.

Talentenjacht
Aan het einde van deze voetbaldag worden een aantal spelers en speelsters van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd om naar de finaledag te komen. Tijdens deze finaledag krijgen alle geselecteerde voetballers van sterrenteamdagen uit het hele land de kans om zich in één van de PANNA! Sterrenteams te voetballen.

Onder begeleiding van (ex-)profs Kika van Es, Ruben Schaken & Richard Knopper ondergaan de PANNA! Sterrenteams verschillende activiteiten, waarna zij zullen deelnemen aan een internationaal toernooi!

Deelname aan een PANNA! Sterrenteamdag kost € 34,95. Bij het inschrijven van minimaal 8 deelnemers (bijvoorbeeld een heel team) kost dit € 32,- per deelnemer.

Mocht je uiteindelijk worden gevraagd voor de finaledag of om in het PANNA! Sterrenteam te spelen, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden.

Locatie: Sportpark SC Woezik

Tijdstip: 09.30 uur – 12.30 uur

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar www.pannasterrenteam.nl.