Scheidsrechters gezocht!

Het nieuwe voetbalseizoen is weer van start gegaan. Wat is er mooier dan het geluid van vrolijke sportende kinderen? Echter, dit gaat allemaal niet vanzelf. Elk team heeft begeleiding en trainers nodig. Gelukkig zijn die in de meeste gevallen te vinden. Waar het helaas wel aan mankeert is de vrijwilliger die de fluit ter hand neemt en de wedstrijden in goede banen leidt. Momenteel werken we binnen SC Woezik met een scheidsrechterspoule die te klein is. Dat betekent dat teams en de spelertjes teleur moeten worden gesteld, omdat geen scheidsrechter beschikbaar is. Gelukkig wordt dit vaak opgevangen door een vrijwilliger vanuit het betreffende team. Dit zijn echter noodverbanden, beter zou het zijn een poule te hebben met voldoende scheidsrechters.

Daarom deze oproep. Wilt u de vereniging en de sportende kinderen op een sportieve manier (fluiten is topsport !) helpen, meld u aan als scheidsrechter via de mail, scheidsrechterszaken@scwoezik.nl.

U kunt zelf aangeven bij welke teams u wilt worden ingezet en op welke tijden, dagen e.d.. Wekelijkse inzet is niet nodig.
Vanuit de scheidsrechterscommissie bieden we begeleiding en instructie aan.

Mocht u het leuk vinden kunt u doorstromen naar de KNVB om voor hen te fluiten. Ook hierbij kunnen we begeleiden.

Het is een misverstand dat scheidsrechteren een mannen aangelegenheid is. Dus meiden, dames u bent van harte uitgenodigd uw interesse kenbaar te maken!

Wilt u het een kans geven? Wilt u sportende kinderen blij maken? Meld u aan via scheidsrechterszaken@scwoezik.nl.

Een vrijblijvend gesprek is natuurlijk ook altijd mogelijk. Ook dit kunt u aangeven via het mailadres.

We zien uw reacties met belangstelling tegemoet!

De scheidsrechterscommissie
Robbert en Peter