Train de trainer cursussen

SC Woezik vindt de ontwikkeling belangrijk. Als een trainer precies weet wat hij of zij doet, weten de kinderen dat ook. Wij faciliteren in de groei van onze trainers en daarmee ook onze jeugdspelers. Zodat iedereen groeit tot het maximum van de eigen potentie en met een glimlach bij SC Woezik komt en gaat. Daarom hebben wij voor het komende seizoen een drietal programma’s voor trainers ontworpen. Meer informatie hierover verschijnt op onze site.

Niveau 1

Ben je vader of moeder en twijfel je of je een team wilt gaan trainen? Voetbal je als jeugdlid bij SC  Woezik en wil je trainersvaardigheden opdoen? Of ben je al even bezig met trainen en doe je het vooral op gevoel? Wil je meer trainingsvormen aan kunnen bieden dan je nu tot je beschikking hebt? Of vraag je jezelf af hoe je je spelers erbij houdt en motiveert? Dan is dit programma iets voor jou! In een aantal avonden ga je praktisch aan de slag met trainersvaardigheden onder leiding van ervaren trainers.

Niveau 2

Loop je al even rond bij SC Woezik en wil je meer oefenvormen eigen maken? Denk je zelf al veel na over de indeling van trainingen en periodisering? Wil je leren van gediplomeerde trainers en coaching krijgen op de voor jou lastige punten? Wil je meer weten over de psychologische achtergrond van effectief trainen? Dan is het niveau 2 programma iets voor jou. Met gelijkgestemden ga je op pad om je vaardigheden aan te scherpen, zodat je deze meteen in de volgende training kunt gebruiken.

Niveau 3

Ben je trainer van een selectieteam? Dan weet je dat blijven leren als trainer een must is! Je weet van de hoed en de rand en kent het klappen van de zweep. Je wilt leren, vanuit je eigen expertise. Je wilt de kennis die je al hebt aanvullen. En to-the-point sparren met trainers die veel meer ervaring hebben dan jij. Je durft echt te kijken naar je eigen prestaties als trainer, want dit programma vraagt zelfreflectie en kwetsbaarheid.

Nieuwsgierig geworden maar eerst meer informatie? Wacht dan de aankondiging af. Weet je al waarvoor je jezelf wilt inschrijven? Stuur dan een mail naar t.ponjee@scwoezik.nl, onder vermelding van naam, telefoonnummer en cursusniveau waarvoor je jezelf wilt inschrijven.