Trainen in juni

Veel teams hebben afgelopen weken het trainen weer opgepakt. De teams kunnen zo met elkaar op gepaste afstand zo het seizoen met elkaar voetballend afsluiten. Wij zijn trots op onze voetballers en trainers dat zij zich zo goed aan de RIVM regels kunnen houden.

Van 2 t/m 14 juni wordt er nog met de huidige teamindeling van dit jaar getraind. Het trainingsschema kunt u hier vinden. veldindeling 2-14 juni
Let op: Er zijn enkele kleine aanpassingen gedaan aan de trainingsmomenten en Tweede Pinksterdag (1 juni) wordt er niet getraind.

Van 15 t/m 28 juni trainen de selectieteams met de nieuwe samenstelling van de selecties 2020-2021. De recreatieve teams blijven nog trainen met het huidige team (zonder de spelers die naar een selectieteam gaan). Spelers die te horen krijgen dat zij buiten de selectie vallen kunnen meetrainen met een recreatief team. veldindeling 15-28 juni

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Welke RIVM regels er dan gelden is nu nog niet duidelijk. Eerste signalen dat de sportkantines mogelijk op 1 juli weer open kunnen stemmen ons positief.
Meer informatie over de maand juli en start nieuwe seizoen volgt nog.