Vernielingen en vandalisme op ons Sportpark

Beste gebruikers van onze mooie sportaccommodatie,

Op de kunstgrasvelden 2 en 3 mag de jeugd, buiten de voetbaltijden van sc. Woezik en de pauzes van de Paschalischool om, vrij voetballen. Helaas wordt deze gastvrijheid niet door iedereen gewaardeerd. Afgelopen week hebben wij wederom moeten constateren dat de doelnetten zijn doorgesneden.

Daarnaast is recent een massagetafel onder de tribune moedwillig met een scherp voorwerp van een groot deel van de bekleding ontdaan. En tenslotte zijn in een kleedkamer ook nog de drukknoppen van de douches (bedoeld voor waterbesparing) vernield door er de steel van een vloerwisser o.i.d. tegen aan te zetten cq. te stoten. Dan blijft het water immers lopen!
Al deze vernielingen dateren van de laatste maand en vormen telkens weer een grote kostenpost voor de vereniging en uiteindelijk dus ook via de noodzakelijke contributieverhogingen voor de eigen portemonnee. En ook de véle vrijwilligers worden hierdoor gedemotiveerd!

Ons verzoek is dan ook: “Laat onze materialen heel en ruim de rotzooi op de velden na afloop van een balletje trappen zelf op! “
Als iemand ons meer kan vertellen over degenen die deze vernielingen op hun geweten hebben, dan horen wij dit zeer graag. Dit kan evt. ook vertrouwelijk.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.
Namens Bestuur SC Woezik,

Arnold Kling, vz. Accommodatiecommissie
Ton Peters-Sengers, wnd. voorzitter