Op deze pagina vind je alle informatie over een lidmaatschap bij Sportclub Woezik. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de ledenadministratie via het contactformulier.

Aanmelding

Aanmelden bij SC Woezik kan door middel van het inschrijfformulier, klik hier om deze te downloaden. Na het downloaden en invullen kan het formulier worden ingeleverd in het clubhuis of worden gemaild aan ledenadministratie@scwoezik.nl

Contributie

Voor het seizoen 2020-2021 gelden de volgende bedragen, deze zijn gebaseerd op leeftijd en niet het team waarin men speelt:

Champions League € 90,00
Voetbal+ € 90,00
JO08 – JO09 (f-pupillen) € 156,50
JO10 – JO11 (e-pupillen) € 156,50
JO12 – JO13 (d-pupillen) € 170,00
JO14 – JO15 – JO17 – JO19 (C-, B-, A-junioren) € 177,50
Senioren € 221,50
Niet spelende leden (zonder functie) € 80,00
Spelende leden buiten competitie € 80,00

Het voetbalseizoen geldt van 1 juli 2020 tot 30 juni 2021. In geval van aanvang van het lidmaatschap in de loop van het verenigingsjaar wordt de contributie als volgt berekend:

AANVANG LIDMAATSCHAP TE BETALEN CONTRIBUTIE
Voor 1 oktober Volledige contributiebedrag
Tussen 1 oktober en 1 december 75% van het jaarbedrag
Tussen 1 december en 1 maart 50% van het jaarbedrag
Tussen 1 maart en 1 mei 25% van het jaarbedrag

Adreswijzigingen

Als lid van Sportclub Woezik dien je er ten alle tijden voor te zorgen dat je persoonlijke gegevens actueel zijn. Wijzigingen in je persoonlijke gegevens kunnen worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Klik hier om een wijziging door te geven aan de ledenadministratie.

Overschrijvingen

Iedereen die van SC Woezik naar een andere club gaat of die van een andere club afkomstig is en bij SC Woezik komt spelen, heeft overschrijving nodig. Overschrijving is niet nodig als je de laatste vijf voetbalseizoenen geen lid van een voetbalclub bent geweest. Overschrijving dient bij voorkeur voor 31 mei aangevraagd te worden bij de KNVB. Voor verzoeken om overschrijving na die datum gelden andere (strengere) voorwaarden.

Contactgegevens ledenadministratie

Henk Verstappen
Tel: 06-53528466
Mailadres: ledenadministratie@scwoezik.nl
Klik hier voor het contactformulier

Informatie recreanten team

SC Woezik heeft een recreantenteam dat op zaterdag van 15.30 uur tot 16.30 uur graag een balletje trapt. Als men zich wil opgeven voor het recreantenteam dient men tenminste 40 jaar oud te zijn. Momenteel bestaat het recreantenteam uit spelers in de leeftijd van 40 tot 72 jaar. Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij Herman Rooyackers, tel: 024-6418901.

Afmelden

Afmelden als lid van SC Woezik dient te gebeuren via de ledenadministratie van SC Woezik.
Het mailadres is ledenadministratie@scwoezik.nl

Per Bestuursbesluit gelden de volgende te betalen kosten bij het opzeggen van een lidmaatschap bij SC Woezik.

 • Vóór 30 juni:
  Geen kosten verschuldigd m.b.t. het nieuwe seizoen. Natuurlijk dienen nog wel alle kosten van het lopende seizoen betaald te worden.
 • Van 1 juli-15 augustus:
  Een bedrag van €25,- is verschuldigd i.v.m. reeds betaalde KNVB kosten.
 • Tussen 15 augustus en 1 oktober:
  Een bedrag van €75,- is verschuldigd. Dit is samengesteld uit de KNVB-contributie, de Gemeentelijke RSA belasting en vaste kosten van SC Woezik.
 • Bij afmeldingen na 1 oktober is de volledige contributie verschuldigd en zal er geen restitutie meer plaatsvinden. Met uitzondering van een afmelding a.g.v. een blessure.
 • Bij een blessure vóór de winterstop, waardoor er langer dan 4 maanden niet gespeeld kan worden, zal er maximaal 50% van de contributie gerestitueerd worden. Maar er zal altijd minimaal €75,- aan SC Woezik betaald moeten worden voor de gemaakte kosten.

Een blessure, gemeld ná de winterstop, zal niet leiden tot restitutie van een deel van de contributie.