SC Woezik bakt weer oliebollen en appelbeignets!

 

Op Oudjaarsdag 31 december gaat Sportclub Woezik met tientallen vrijwilligers weer oliebollen bakken, verkopen en huis-aan-huis langs de deuren bezorgen! Vanaf ’s nachts 01.00 uur starten we met het bakken van zo’n 22.000 overheerlijke oliebollen. Ook appelbeignets worden dit jaar weer gebakken en verkocht!

 

Hoe zijn de overheerlijke bollen en appelbeignets te koop?

– Direct in ons clubhuis op Sportpark Woezik vanaf ’s morgens héél vroeg. Je krijgt dan warme oliebollen mee.

– In het door Voetbal+ bemande verkooppunt bij Coop Theunissen aan de Holenbergseweg;

– Via de huis-aan-huisverkoop in Woezik, Saltshof, Veenhof, Zesweg/Hofsedam en delen van Wijchen Noord tussen 9.30 uur en 14.00 uur.

LET OP: bij de huis-aan-huis verkoop kunt u geen appelbeignets kopen!

 

Vooraf bestellen (telefonisch of via onze website www.scwoezik.nl )

De meeste jaren zijn onze oliebollen in de middag uitverkocht. Dus het is zeker geen overbodige luxe om deze vooraf te bestellen via onze website www.scwoezik.nl of telefonisch via 06-23015370 of 6417713. Bestellen kan tot en met 30 december om 20.00 uur. Je bestelling wordt door heel Wijchen op Oudjaarsdag tussen 9.30 uur en 14.00 uur thuisbezorgd door onze vrijwilligers. Op Oudjaarsdag zelf zijn wij te bereiken in ons clubgebouw via 024-6415071.

 

Prijs

Een zak met 10 oliebollen met of zonder rozijnen kost slechts € 7,00. Een zak met 5 appelbeignets kost ook € 7,00.

De Woezik-oliebollen zijn mede door het geheime recept al jarenlang in heel Wijchen en omstreken beroemd om de kwaliteit en de heerlijke smaak! En natuurlijk steun je hiermee onze club.

 

Organisatie Oliebollenactie Sportclub Woezik