SC Woezik zoekt spelers/teams voor 7 tegen 7

Voor het seizoen 2018-2019 zoekt SC Woezik nog spelers en/of teams om recreatief te voetballen.

Heb je vroeger gevoetbald maar ben je gestopt of kun (wil) je niet meer in de reguliere competitie spelen? Heb je een drukke agenda en heb je niet wekelijks de tijd om te voetballen?

Dan is 7 tegen 7 op recreatieve basis iets voor jou!

Op vrijdagavond van 20.00 tot 21.00 komen de zeventallen 16 maal in het seizoen op vastgestelde speeldata op de Woezik velden bij elkaar om op een half veld het tegen elkaar op te nemen.

De teams, bestaande uit minimaal zeven spelers, nemen het op een half veld tegen elkaar op. De teams bestaan alleen uit SC Woezik 7-tallen die onderling een competitie spelen .

Onbeperkt wisselen is toegestaan, de buitenspelregel is afgeschaft en de sliding behoort niet meer tot het spel. De competitie bestaat uit 2 verschillende poules van gelijkwaardige teams.

Heb je collega’s of vrienden die gezellig samen een balletje willen trappen? Of oud-teamgenoten die weer willen beginnen met voetballen. Meld je dan aan als team of als individu.

Sc Woezik biedt ook de mogelijkheid om een keer als proef mee te doen zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk 7×7 is!

Voor meer informatie en om aan te melden kijk op www.scwoezik.nl/recreanten of neem contact op met Frank Wessels via wesselsfrank@hotmail.com  of via 06-46104747.