20 minuten eigen spel spelen, is veel te weinig om tegen een snel omschakelend Terborg punten te stelen, 4-2 verlies is een meer dan terechte uitslag.

Te veel spelers van Woezik speelden onder de maat. Linies speelden veel te ver uit elkaar, er werd te ver van de tegenstander gedekt en een gebrekkige communicatie, waren de ingrediënten voor Terborg om in een tijdsbestek van 29 minuten de 3-0 ruststand op het bord te brengen. Wissels na 25 en 35 minuten brachten enige ontluchting voor het team van Woezik.

In alle linies was er antwoord op de vele positiewisselingen van Terborg. Het lag aan Terborg zelf dat de score niet hoger is uitgevallen. Woezik bracht in de eerste helft geen reële kans teweeg. Daarvoor werd te vaak de lange bal in niemandsland gebracht.

In de rust werd er middels een analyse duidelijk gemaakt wat er in de tweede helft moest gebeuren om een nederlaag te vermijden. Hetgeen alleszins mogelijk was, als de taken nu wel goed uitgevoerd werden. Prompt kreeg Woezik een dot van een kans die op de paal belandde. Dat bracht weer geloof in het team, dat nimmer verzaakte in strijdlust, hetgeen een pluspunt genoemd mag worden.

De 3-1 en de 4-0 hingen in de lucht. Het werd3-1. Waarbij er weer zoals het zou moeten de combinatie gezocht werd.

Helaas bracht Terborg direct de 4-1 op het bord. Het gevolg van niet goed verdedigend staan een de tegenstanders ruimte latend, hetgeen voor dit Terborg koren op hun maalsteen bleek te zijn. Het werd uiteindelijk 4-2 en 4-3 was ook mogelijk, maar de vermoeidheid was zichtbaar, wat niet vreemd was als je 70 minuten achter jouw tegenstander aan moest lopen.

Leermomenten te over. Waarbij nu reeds de kleine selectie zichtbaar wordt. Blessures van Freek, Kevin en John en kleine pijntje hier en daar, is een(te) percentage om binnen een week te herstellen en de volgende lastige thuiswedstrijd tegen Quick Nijmegen te strijden.

Een compliment voor spelers die duidelijk niet goed in hun spel zaten noch in hun vel, dat zij niet ordinair gingen schoppen, waarbij het warrig fluiten van een zeer oude wedstrijdleider, de wedstrijd behoorlijk uit zijn hand liep glippen.