Omkleden en douchen SC Woezik

  • Vanwege de drukte op de accommodatie in de ochtend met de jongste teams en dubbele bezetting van kleedkamers niet wenselijk is, krijgen bezoekende jeugdteams op zaterdag tot 12.00 uur geen kleedkamer toegewezen, tenzij er één beschikbaar is. Dit betekent dat onze thuisteams verzekerd zijn van een kleedkamer.
  • Meiden uit een gemengd team krijgen op wedstrijddagen geen scheidsrechterskamer meer toegewezen om te kleden/douchen. Kom omgekleed naar de club. De scheidsrechterskamers zijn gereserveerd voor de scheidsrechters i.v.m. met de beperkte ruimte in deze kamers en de door scheidsrechters onderling te handhaven afstand van 1,5 meter.
  • Voor O19- en seniorenteams zijn op wedstrijddagen kleedkamers beschikbaar. I.v.m. de 1,5 m maatregel moeten zij zich in shifts van 8 personen omkleden en mogen 4 spelers tegelijk douchen. Daar waar mogelijk wordt NA de wedstrijd een extra kleedkamer aangeboden. Dit is terug te vinden op de papieren wedstrijdlijsten bij beheer en wedstrijdsecretariaat.

Teamofficials en wisselspelers in en rondom de dug-out

  • Teambesprekingen VOOR de wedstrijd en in de RUST niet in de kleedkamer, maar op het – veld! Dit geldt voor alle teams!
  • Indien de 1,5-meter afstand niet kan worden gewaarborgd in de dug-out, is het bij uitzondering toegestaan dat teamofficials en wisselspelers plaatsnemen naast de dug-out en buiten de instructiezone in de richting van de hoekvlag.

Uitwedstrijden

  • Check voordat je naar je uitwedstrijd gaat altijd even de site van de tegenstander m.b.t. de daar geldende maatregelen. Veel clubs hebben geen kleedkamers beschikbaar of ontvangen geen bezoekend publiek. Zorg dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Dus check altijd voor vertrek de website van de bezoekende club.

Samen verantwoordelijk

Onze club heeft moeite met het vinden van vrijwilligers die anderen aanspreken op het houden van afstand. Ondertussen zien wij dat met name na de trainingen en wedstrijden buiten en in de kantine onvoldoende afstand gehouden wordt. Bij deze het dringende verzoek hier zelf goed op te letten en 1,5 meter afstand te houden. In de kantine en op het terras moet iedereen zitten en ook de 1,5 meter afstand bewaren.  Zo kunnen we ervoor zorgen dat de club open kan blijven.

Houd in de gaten dat leiding van 18 jaar en ouder, afstand moet houden tot spelers vanaf 13 jaar en dat de leiding onderling afstand moeten houden bij 18 jaar en ouder. Spelers van 18 jaar en ouder dienen in de dug-out ook 1,5 meter afstand te houden. Spreek daar elkaar en de tegenstander op aan als dat niet gebeurt.