De Accommodatiecommissie is verantwoordelijk voor de gehele accommodatie. Het clubgebouw is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van; de Accommodatiecommissie verzorgt en onderhoudt het gebouw en doet de nodige reparaties. Daarnaast zijn zij medeverantwoordelijk voor het onderhoud en de keuring van de velden. Ten slotte is een belangrijke taak van de Accommodatiecommissie het verzorgen en inkopen van alle trainings- en speelmaterialen, zoals ballen en hoekvlaggen.

Het beheerdersteam – foto door Theo Teuwsen

De onderhoudswerkgroep

De functie als voorzitter van de Accommodatiecommissie is vacant. Totdat er een geschikte kandidaat is gevonden nemen de bestuursleden Ton Peters-Sengers en Arnold Kling de taken gezamenlijk waar. De commissie is te bereiken via accommodatie@www.scwoezik.nl.
Voor het beheerdersteam en de onderhoudswerkgroep binnen de accommodatiecommissie is hoofdbeheerder Hans Lemmers het 1e aanspreekpunt. Het beheersteam en de onderhoudswerkgroep bestaan daarnaast uit:
Cees Bardoel, Gerard Berends, Toon Dinnissen, Theo van Dreumel, Tinie Fleuren, André Gerrits, Sjaak Hendriks, Freddy Janssen, Wiel van Kempen, Piet de Leeuw, Bernard Peters, Toon Reijnen, Dick Reijnen, Gerard Rossen, Henk van Stippent, Toon Willems, Monique Teeuwsen, Marieke Loeffen, Ger Janssen en Maria Warringa.

Contactpersoon

Arnold Kling

Voorzitter accommodatiecommissie

accommodatie@scwoezik.nl