SC Woezik Champions League

Champions League bij SC Woezik

Zelfs SC Woezik speelt al Champions League.

Omdat de kleinere kinderen nog geen wedstrijden bij de KNVB kunnen spelen zijn wij jaren geleden begonnen met trainingen op zaterdagmiddag voor de 6 jarigen. Dit hebben wij enkele jaren gedaan maar omdat ook die kinderen wedstrijdjes willen spelen zijn wij naar voetbalclub Spero in Elst gegaan om te kijken welke oplossing zij gevonden hadden.

Wij vonden daar een grote groep kinderen die daar Champions League wedstrijdjes speelden. Ton Peters- Sengers, Fridie en ik waren het meteen eens om dit ook bij
SC Woezik te gaan doen. Als je wat doet moet je het goed doen. Maar waar haal je het geld vandaan om dit te realiseren?
Geen probleem!! SC Woezik is een gezonde vereniging met het hart op de goede plaats. Door een gulle bijdrage van een sponsor “De Club van Vijftig” en SC Woezik zelf werden de doeltjes en het complete tenue aangeschaft. Hierdoor is de Champions League ontstaan.
Wat er sindsdien ontstaan is moet je gezien hebben.

Bij de Champions League spelen/trainen kinderen van 5, 6 en enkelen die 7 jaar zijn.
Iedere woensdagmiddag trainen deze kinderen, van 16.00 tot 17.00 uur onder begeleiding van ongeveer 10 “oud spelers”/(bijna) Opa’s.

Deze kinderen spelen iedere zaterdag wedstrijden op het hoofdveld van SC Woezik, aanvang 8.45 uur.
De navolgende teams hebben zich bij SC Woezik ingeschreven; Bor. Dortmund; Chelsea; Barcelona; FC Porto; A.C. en Inter Milaan; Juventus en Liverpool.

Dus ben je (bijna) 5 jaar of ouder en wil je graag gaan voetballen kom dan een paar trainingen meedoen en als je het leuk vindt schrijf je dan in bij SC Woezik. Vervolgens kun je met de wedstrijden meedoen. Als je nog op zwemles zit dan kun je toch alvast bij ons komen trainen. Het trainen kost verder niets. Een blijde glimlach is wel wenselijk.

Heb je nog vragen?
Neem contact op met de Champions League coördinatoren:

Emiel Janssen, tel. 024-6411494 of elfm.janssen@planet.nl

Teams

Begeleiding

Impressie